HURMA MARMELATI

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hurmaları yıkadıktan sonra kabugunu soyun ve rondodan geçirin ben geçirmedim çünkü benim hurmalarım iyice yumuşadıgı için kendi kendilerine ezildiler.İyice ezilen hurmaları küçük bir tencereye alın ve üzerine şekeri döküp karıştırın ve kaynamaya bırakın.Kaynamaya başlayınca birkaç damla limon sıkın ve bir miktar daha kaynattıktan sonra ocaktan alıp sogumaya bırakın.Hepsi bu kadar.
    Afiyet olsun.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...