Ev Pidesi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    UNUN üzerine tuz ekleyin. Yoğurdu ve suyu yavaş yavaş una katın. Düzgün bir hamur elde edin. Üzerine nemli bir bez örtün ve 1 saat dinlendirin. Hamuru bezelere ayırın. Yemek tabağı büyüklüğünde yufkalar açın. Yapışmaz yüzeyli tavayı kızdırın ve açtığınız yufkaları önlü arkalı pişirin. Bir tarafı pişince çevirin. Sıcakken tereyağı
    sürün. Peynir ya da reçelle servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...