Çikolatalı Fındık Kreması

Kahvaltıların ve tatlı kaçamaklarının favorisi olacak bir lezzet: Ev yapımı Çikolatalı Fındık Kreması ile doğallığın tadını çıkarın!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Fındıkları tepsiye yerleştirip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika kavurun. Temiz bir mutfak bezi ile ovalayarak kahverengi kabukları olabildiğince temizleyin ve soğumaya bırakın.
-
2
Mutfak robotundan geçirip iyice inceltin. Ayrı bir yerde çikolata, krema ve sütü benmari usulü eritin. Pudra şekeri ve çikolatalı karışımı mutfak robotuna alıp 5 dakika çalıştırın. Hava almayan cam bir kavanozda ve kapağı sıkıca kapalı olarak 5-7 gün içinde bitirmeye özen gösterin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL