Muzları soyup ikiye bölün. Buzdolabı poşetine alıp, dondurucuya koyun. En az 4-5 saat, tercihen gece boyunca dondurucuda bekletin. Eğer taze böğürtlen kullanacaksanız böğürtlenleri de aynı şekilde dondurucuda bekletin.
Muzları blender'e alın. Üzerine süzme yoğurt ve hurma suyunu ekleyip pürüzsüz olana kadar çekip bir kaba alın. Ahududuları da blender'de ezerek küçük parçalar haline getirin.
Dondurma kapları veya muffin kalıplarına 1-2 yemek kaşığı ahududu koyun. Üzerine muzlu yoğurt karışımını ekleyin. Katmanlı veya mermer desenli görünüm için hafifçe karıştırabilirsiniz. Üstlerine tekrar ahududu ekleyin.
Ortasına dondurma çubuğu batırıp kapları dondurucuya koyun. En az 5-6 saat, tercihen gece boyunca dondurun. Servisten önce kısa bir süre oda sıcaklığında bekletip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.