Havuçlu Sos

Havuçlu sos, sofralarınıza lezzet katacak bir sos tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Havuçları fırçalayarak iyice yıkayın. Havuç ve sarımsakların kabuklarını soymadan fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yumuşayana kadar pişirin. Sarımsakların içini çıkarıp kalan tüm malzeme ile birlikte mutfak robotunda çekin. Damak zevkinize göre kıvamını açmak için azar azar ılık su ekleyip yeniden çekin. Dilediğiniz kış salatasının üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL