Ton Balıklı Yumurta Dolması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    YUMURTALARI katı olacak şekilde haşlayın. Kabuklarını soyun ve yatay olarak tam ortadan ikiye bölün. Sarılarını çıkarıp bir kaba alın ve çatalla ezin. Üzerine yağı süzülmüş konserve ton balığı, mayonez, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Kıyılmış kırmızı biber ve kapari serpip, hafifçe karıştırın. Yumurta beyazlarının alt kısımlarını, devrilmelerini önlemek için keserek düzleştirin ve servis tabağına alın. İçlerine ton balıklı harçtan doldurun. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...