Pirinçli Domates Turşusu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Domates turşusunu ikiye bölüp sudan geçirin. Geniş bir kaba alıp üzerine su ilave edin. Birkaç kez suyunu değiştirerek 1 saat kadar suda bekletin. Süzüp dilimleyin. Sıvı yağı bir tencereye alın. Üzerine turşuyu ekleyin. Arada bir karıştırarak kısık ateşte 5 dakika kavurun. Pirinç ve domateslerin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Pirinç yumuşayana dek pişirip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...