Pirinçli Domates Turşusu
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Domates turşusunu ikiye bölüp sudan geçirin. Geniş bir kaba alıp üzerine su ilave edin. Birkaç kez suyunu değiştirerek 1 saat kadar suda bekletin. Süzüp dilimleyin. Sıvı yağı bir tencereye alın. Üzerine turşuyu ekleyin. Arada bir karıştırarak kısık ateşte 5 dakika kavurun. Pirinç ve domateslerin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Pirinç yumuşayana dek pişirip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL