LAHANALARI irice parçalayıp, cam bir kavanoz veya toprak küpe koyun. Üzerine tuz ve suyu ekleyin. Yün bir bezle kabın ağzını kapatıp sıkıca bağlayın. Her gün turşu kabındaki suyu başka bir kaba dökerek karıştırın ve havalandırın. Bu işlemi 6 gün boyunca tekrarlayın. Daha sonra sirkeyle mayayı açın ve bulbiberle karıştırıp turşuya dökün. Kavanozun kapağını kapatın. Turşunuzu 15-20 gün sonra yiyebilirsiniz.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.