Diş Buğdayı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
AŞURELİK buğday ve nohudu ayrı kaplara koyun. Üzerlerini 4 parmak geçecek kadar su ekleyip, 5-6 saatdinlendirin. Suyunu süzüp, yeniden üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyin. Yumuşayana dek pişirin.Yeniden süzüp kenara alın. Derin bir kaseye buğday, nohut, kıyılmış kayısı, üzüm, nar ekleyip karıştırın.Üzerine toz şeker-tarçın karışımı veya pudra şekeri-tarçın karışımı serpip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL