Tuzda Levrek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kapta tuz ve suyu iyice karıştırın. Karışımın 1/3'ünü fırın tepsisine yayın. İçi temizlenmiş, pulları alınmamış balığı tuzun üzerine yerleştirin. Geri kalan karışımı balığın üzerini örtecek şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat 20 dakika pişirin. Tepsiyi fırından aldıktan sonra ılınmaya bırakın. Bir çekiç yardımıyla üzerindeki tuz tabakasını kırın ve balığı servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...