Tirsi Fırında
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkları ayıklayıp, yıkayın ve kenara alın. Diğer yanda piyazlık doğranmış kırmızı soğan, ince kıyılmış taze soğan ve maydanozu sıvı yağda hafif soteleyin. Tuz ekleyip güveç kabına karışımın yarısını yayın. Balığı yerleştirin ve kalan soğanlı karışımı üzerine yayın. Dilimlenmiş domatesi yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL