Sebzeli Hamsi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
100 gram ayıklanmış hamsiyi, çok minik parçalar halinde doğrayın. Yumurta akı ve kremayı çırparak köpürtün. Pazı, sarımsak ve taze soğanı incecik kıyın. Baharatlar ve mısır unu ile harmanlayın. Yumurta akı ve kremayı yavaşça karıştırarak ilave edin. Yuvarlak bezeler oluşturup, üzerine zeytinyağı ekleyin. Hazırladığınız bezelerin üzerini hamsi filetosu ile rulo yapıp kaplayın. 200 derece fırında 5 dakika kızartın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL