Sebzeli Çipura

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patates, havuç ve kabağı temizleyip parmak uzunluğunda doğrayın. 2 su bardağı suya limon suyunu ekleyip karıştırın. Limonlu suda önce havucu 10 dakika haşlayın. Daha sonra kabak ve patatesi ilave edip tüm sebzeleri 10 dakika daha haşlayın. Çipurayı temizleyip yayvan ve derin bir tavaya alın. Üzerine 1 su bardağı su ekleyip 10 dakika haşlayın. Diğer tarafta sos için kremayı bir tavaya alın. Üzerine ince kıyılmış sarımsak ve soya sosunu ekleyip kısık ateşte 5 dakika kaynatın. Balık ve haşlanmış sebzeleri servis tabağına alın. Üzerine sosu gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.