Pastırma Mantolu Deniz Tarağı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
DENİZ tarağını, tuz, dövülmüş sarmısak, karabiber, limon ve zeytinyağı ile marine edin. 2 saat buzdolabında bekletin. İnce dilimlenmiş pastırmayı deniz tarağına sarın ve ızgarada pişirin. Kaynar suda deniz börülcesini 5 dakika haşlayın. Buzlu suya çıkartıp, soğuyunca ayıklayın. Sızma zeytinyağı, balzamik sirke ve baharatlar ile birlikte börülceyi harmanlayın. Tabağa sırası ile hazırladığınız malzemeyi yerleştirip, domateslerle süsleyerek sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL