Panga Balığı

Vietnam ve çevresinde tatlı su balıgı olarak yetiştiriciligi yapılıyor panga balıgının

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fileto haline getirilmiş balığımızı derince bir kaba alıp üstüne sütü ve zeytin yağını ekleyip 30 dakika bekletiyoruz.Dah sonra sütün içinden alıyoruz.Ayrı bir yerde tuz ve mısır ununu karıştırıyoruz.Ve tavada da tere yağımızı eritiyoruz.Panga balığımızı mısır ununa buladıktan sonra tere yağında arkalı önlü kızartıyoruz.Hepsi bu kadar.
    Afiyet olsun.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...