Kuşkonmazlı ve Somon Havyarlı Dülger Balığı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balık filetolarını zeytinyağı, tuz, karabiber ve kekik ile 1 saat marine edin. Kuşkonmaz saplarını kesin ve kabuğunu soyun. Hızlıca kaynayan suya batırıp çıkartın ve soğuk suya atın. Kağıt havlu ile hafifçe nemini alın. Zeytinyağı ile karıştırıp ızgarada pişirin. Filetoları da ızgarada pişirip servis tabağına alın. Yanına kuşkonmazları ekleyin. Tavada margarini eritip sarımsakları ve havyarın yarısını ilave edin. Kısık ateşte eriyene kadar pişirip tabağın üstüne gezdirin. Kalan havyarı da üzerine ekleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...