Tekiri temizledikten sonra kılçığını çıkarın ve bol suyla yıkayın. Süzüldükten sonra kağıt havlu üzerinde fazla suyunu alın. Arasına 1 dilim kaşar peyniri ve 2 adet karides koyun. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya en sonunda galeta ununa bulayın. Diğer balıkları da aynı şekilde hazırlayın. Tereyağının yarısını güveç kabının dibine koyun ve üzerine balıkları yerleştirin. Kalan tereyağını üzerine koyduktan sonra önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sos için zeytinyağını bir tavaya alın. Kıyılmış biber ve sarımsağı ekleyip, 1-2 dakika soteleyin. Kabukları soyulduktan sonra küp doğranmış domates ve biber salçasını katıp, 2 dakika daha kısık ateşte sotelemeye devam edin. Tuz, karabiber, kekik ve pul biber ekledikten sonra balıkla birlikte sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.