Kapari Soslu Balık Kroket

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balıkları temizleyip fileto çıkartın. Tuzlayıp unladıktan sonra, çırpılmış yumurta akına batırın. Galeta ununa bulayıp kızartın. Sosu hazırlamak için, salatalık turşularını küp doğrayın. Mayonez ve hardalı karıştırıp, sirkeyi ekleyin. Kapari ve salatalık turşularının yarısını mayonezli karışıma ekleyin. Hazırladığınız sosu yayvan bir kaba alarak, üzerine kızarmış balıkları dizin. Domatesin kenarlarını tırtıklı kesin ve içini oyup kapari koyduktan sonra tabağın kenarına yerleştirin. Kalan kapari ve turşuları tabağın kenarına serpin. Maydanoz ve limon dilimleri ile süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.