Deniz levreğini iyice yıkadıktan sonra bir kenara alın. Hamuru hazırlamak için yaş mayayı ılık su ve 4-5 kaşık unla birlikte yoğurup hamur haline getirin ve dinlenmeye bırakın. Sonrasında hamur kulak memesi kıvamına gelene dek un ekleyerek yoğurun. Tuzu, karabiberi, naneyi ve zeytinyağını da ekledikten sonra levreği hamurun ortasına yerleştirip, hamuru kapatın. Üzerine yumurta sarısını sürdükten sonra 175 derece fırında hamur kızarıncaya dek pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.