Greyfurt Ve Limon Soslu Kefal Buğulama

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Orta boy tencerede, doğranmış soğanı, sarımsağı, dörde bölünmüş patates ve havuçları haşlayın. Balığı temizleyip, bütün olarak tenceredeki sebzelere ilave edin ve haşlayın. Sonrasında balığı tencereden alıp, kafasını ve kuyruğunu ayırdıktan sonra kılçıklarını temizleyin. Çukur bir tencerede greyfurt suyu, un, yumurta sarısı ve tuzu çırpın. Tencereyi ocağa alıp, hafifçe karıştırarak sosu pişirin. Arzuya göre haşlanmış kafa ve kuyruğu servis tabağına aktarın. Haşlanmış sebzeleri de servis tabağına aktarıp üzerine balığı koyun. Son olarak greyfurtlu sosu üzerine gezdirin. Nane yaprağıyla süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.