Öncelikle balığı temizleyin ve kılçığını çıkarın. Bol suyla yıkayıp, süzülmesi için bir kenara alın. Tavaya aldığınız tereyağında dolmalık fıstık,ceviz içi ve Meksika biberini hafifçe soteleyin. Karides ve mantarı ilave edip, 1-2 dakika daha sotelemeye devam edin. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates, kıyılmış maydanoz, soya sosu, kekik, biberiye ve karabiber ekleyip, tüm malzemeyi şöyle bir çevirdikten sonra tavayı ocaktan alın. Balığı güveç kabına yerleştirin. Üzerine sotelenmiş fıstıklı karışımı yayın ve şarap veya suyu gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.