Deniz Mahsullü Puf Böreği, Hardal Sos ile
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Hamur için tüm malzemeyi karıştırıp yoğurun. Hamuru 5 dakika dinlendirip 3 adet beze ayırın. Hamurları açıp aralarına yağ sürüp üst üste yerleştirin. Hamurları buzdolabında 20 dakika dinlendirin. Diğer tarafta iç malzemesi için tüm balıkları ve soğanı küçük küçük doğrayın. Yapışmaz yüzeyli tavada pişirin. Pişmeye yakın krema, tuz, karabiber ve kişnişi ekleyip tavayı ocaktan alın. Hamuru dolaptan çıkartıp dikdörtgen şeklinde açın. İç malzemeyi hamurun yarısına yayın. Diğer yarısı ile malzemenin üzerini kapatın. Kesip kızgın yağda kızartın. Hardal sos ile sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL