Balık Güveç

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığın filetosunu çıkarın ve küp şeklinde doğrayın. Tereyağını bir tavaya alın ve eritin. İçine balık, kabukları soyulup küp doğranmış domates, kıyılmış biber, sarımsak, defne yaprağı, tuz ve karabiber katın. Tüm malzemeyi iyice kavurun. Defne yaprağını içinden çıkarın ve malzemeyi bir güveç kabına alın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Güveci çıkarın ve üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Tekrar fırına verin ve peynir eriyene kadar fırında tutun. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.