Kadayıflı Karides
ORTA
4 KİŞİLİK
Kadayıfın çıtır dokusu ve karideslerin taptaze lezzeti bu tarifte mükemmel bir uyum sağlıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kadayıfı zeytinyağı ile iyice didikleyerek, açın. Toz kırmızıbiber ve tuz serpin. Kadayıftan elinizle bir tutam alın ve avucunuzun içinde inceltip, içine 1 adet karides koyduktan sonra rulo yapın. Tel kadayıf ve karides bitene kadar aynı işleme devam edin.
-
2
Hazırladığınız kadayıflı karidesleri kızdırılmış ayçiçek yağında önlü arkalı kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Zeynep Dinç