Kabuklu midyeleri iyice temizleyip, bir tencereye alın. Üzerine şarap ve defne yapraklarını ekleyin. 5 dakika, midye kabuklarının ağızları açılana kadar yüksek ateşte pişirin. Tencereyi ocaktan alıp suyunu süzün. 3 adet kabuklu midyeyi süslemek için ayırın. Diğer midyeleri kabuklarından çıkartın. Midye içlerini bir tencereye alın. Üzerine safran, krema, ince kıyılmış pırasa ve limon suyunu ekleyin. 10 dakika orta hararetli ateşte pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Çorbayı servis tabağına alıp kabuklu midyelerle süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.