Mantarlı Kestane Çorbası Tarifi
Farklı bir lezzet ile sofranızı donatın. Mantarlı kestane çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mantarları ve tereyağını derin bir tencereye alın. Fesleğen ve sarmısakları ekleyip birlikte soteleyin. Kestane püresi, tavuk suyu ve 4 su bardağı suyu ekleyip mantarlar yumuşayana kadar pişirin. Çorbayı blenderden geçirip tel süzgeçten süzün. Süzme işleminden sonra tuz ve karabiberini ayarlayıp 1-2 taşım daha kaynatın. Üzerine kıtır ekmek serpip sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL