Nohutu akşamdan ıslatın. Ertesi gün, nohutu iyice yumuşayıncaya dek haşlayın. Sonrasında suyunu süzdürüp nohutun kabuklarını ayıklayın. Kabukları ayıklanmış nohutları robottan geçirip püre haline getirin. 5 bardak tavuk suyunu tencereye aktarıp biraz ısıttıktan sonra içine nohutu ekleyin. Kimyon, tarçın ve tuzunu katıp, yoğunlaşıncaya dek kısık ateşte 20 dakika pişirin. Üzerine tereyağını ve limon suyunu ekleyip bir taşım daha kaynatın. Servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.