Çin Çorbası Tarifi

Çin mutfağından hem vitamin deposu hem de çok lezzetli bir çorba tarifi. Çin çorbası nasıl yapılır?

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TavuklarIı haşlayıp, küp küp doğrayın. Başka bir tencereye su, nişasta, mısır, tavuk eti, soğanların beyaz kısımları ve toz bulyonu koyun. Orta ısıda kaynayana kadar pişirin. Kaynayınca altını kısın. Soya sosunu ekleyin. Yumurta aklarını biraz çırpıp karıştırarak, kaynamakta olan çorbaya ekleyin (yumurtaların çorbayı kesmemesine dikkat edin). Taze soğanların yeşil kısımlarını da ekleyin. Ocağın altını kapatın. Üzerine biraz karabiber ekleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...