Acılı ve Ekşili Çorba Tarifi
Acılı ekşili çorba kış aylarının vazgeçilmezi ve gayet doyurucu. Peki bu doyurucu acılı ekşili çorba nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BİR wok'a (çin tavası) tavuk suyu koyun. Sonra havuç, mantarlar, bambu filizi, tavuk parçaları, sirke, acı sos ve soya sosu ilave edin. Bir dakika kaynatıp sonra, çok az nişastalı su ile çorba suyunu özleştirin. Hazırlanan çorba ocaktan indirilmeden önce çırpılmış yumurta ekleyerek karıştırın ve ocaktan alın. Çorba kaselerine paylaştırın. Her kaseye 6-7 parça taze soğan serpiştirin, karıştırmadan servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL