Pancar Çorbası Tarifi
ORTA
4 KİŞİLİK
Pancar çorbası leziz ve doyurucu olmasıyla birlikte tam bir vitamin deposudur. Peki pancar çorbası nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kırmızı pancarları iyice yıkayıp tuzlu suda 1 saat bekletin ve sonrasında haşlayın. Haşlanan pancarları soğutup, soyun ve küp küp doğrayın.Bir tencerede yağı kızdırıp, kıyılmış soğanı kavurun. Ardından da üzerine pancarları, kremayı, muskat, tuz ve 3 su bardağı suyu ekleyip karıştırın.
-
2
Çorbayı 20 dakika pişirip, sonrasında el blender'i ile püre haline getirin. Üzüm sirkesi ekleyip karıştırdıktan sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL