Mısır Bısgue Tarifi

Oldukça lezzetli ve mutlaka denenmesi gereken bir tarif. Mısır bısgue nasıl hazırlanır? İşte tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Eritilmiş tereyağının içine mısır, kırmızı biber, kereviz, soğan ve sarımsağı ekleyip, 10 dakika soteleyin. Un ekleyip, un kahverengiye dönene kadar kavurun. Et veya tavuk suyu ilave edip, 30 dakika pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Servis yapmadan hemen önce krema, soğan ve maydanoz ekleyin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...