Kuşkonmaz Çorbası

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuşkonmazların sap kısımlarından 2 cm'lik bölümü keserek atın. Gövdenin alt yarısını sebze soyucu ile soyun. İri parçalar halinde dilimleyin.
-
2
Zeytinyağını tencereye alın. İri kıyılmış soğan ve sarımsakları kuşkonmaz ve limon suyu ile beraber 5 dakika kavurun. Su ekleyin ve kaynadıktan sonra 20 dakika daha pişirin. Tereyağı ve tuz katıp karıştırın. Karışımı pürüzsüz bir kıvam alana dek blender'den geçirin.
-
3
Üzeri için kıyılmış dereotu, taze soğanın yeşil kısımları ve taze çekilmiş karabiber serpiştirin. Krema gezdirip ılık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL