Kızdırılmış tencereye eti koyun ve et suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Yağı ekleyin ve 5 dakika kavurun. Salça ve kıyılmış soğan ilave edin. 1-2 dakika kavurun. 6 su bardağı sıcak suyu, tuz ve karabiberi ekleyin ve et yumuşayana kadar pişirin. Ayrı bir kapta terbiye için yoğurt ve unu çırpın. Terbiyenin içine 2-3 kepçe çorba suyundan alın ve karıştırarak ılıtın. Kesilmemesi için bir yandan çorbaya eklerken bir yandan da çorbayı karıştırın. Bir taşım kaynadıktan sonra kıyılmış dereotu, nane ve maydanoz ilave edin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.