Etli Otlu Çorba Tarif

Dereotu ve etin muhteşem lezzeti etli otlu çorba da birleşiyor. Etli otlu çorba nasıl hazırlanır? İşte tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kızdırılmış tencereye eti koyun ve et suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Yağı ekleyin ve 5 dakika kavurun. Salça ve kıyılmış soğan ilave edin. 1-2 dakika kavurun. 6 su bardağı sıcak suyu, tuz ve karabiberi ekleyin ve et yumuşayana kadar pişirin. Ayrı bir kapta terbiye için yoğurt ve unu çırpın. Terbiyenin içine 2-3 kepçe çorba suyundan alın ve karıştırarak ılıtın. Kesilmemesi için bir yandan çorbaya eklerken bir yandan da çorbayı karıştırın. Bir taşım kaynadıktan sonra kıyılmış dereotu, nane ve maydanoz ilave edin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...