Pirinç Tatlısı Tarifi
KOLAY
4 KİŞİLİK
Pirinç tatlısı tarifi... Pirinç tatlısı nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pirinç unu, nişasta, tuz ve pandan suyunu karıştırın. Daha sonra gıda boyası, şeker ve susamı ilave edin. Özleşene dek yoğurun. Elinizde yuvarladıktan sonra rendelenmiş hindistancevizine bulayın.AŞÇININ NOTUPandan veya pandanus, Malaya kökenli, kama yapraklı bir bitkidir. Singapur mutfağında pilavlardan tatlılara kadar pek çok yerde kullanılır.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Selda Toptaş