Su ve toz şekeri bir kaba alıp ağır ateşte kaynatın, ocaktan alın. Yumurta aklarını mikserle köpük köpük olana kadar çırpın. Ayrı bir kapta yumurta sarılarını çırpın. Üzerine şerbeti ve benmari usulü erimiş çikolatayı ekleyip, tahta bir kaşıkla çok hafif karıştırın. En son krema ve yumurta akını ekleyin. Kuplara boşaltıp buzdolabında
4 saat soğumaya bırakın. Krem şantiyi sütle çırptıktan sonra bir krema torbasına alın. Kupların üzerine sıkın. Kivi dilimleri ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.