Kirazlı Krem Karamel

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Süt, toz şeker ve vanilyayı kaynatın. Ocaktan alıp, çok hızlı şekilde karıştırarak yumurtaları, ardından kirazları ekleyin. Karışımı krem karamel kalıplarına pay edin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika benmari usulü pişirin. Soğuduktan sonra kalıpları servis tabaklarına yavaşça ters çevirip çıkarın. Üzeri için kiraz ve toz şekeri kısık ateşte, toz şeker eriyene dek pişirin. Soğuduktan sonra krem karamellerin üzerlerine pay edip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.