Elmalı Rote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Frambuazı tencereye alıp, yarım su bardağı toz şekerle birlikte kaynatın. 1 çorba kaşığı nişastayı 2 çorba kaşığı soğuk su ile açıp, tencereye ekleyin. Karışımı dondurma kaselerine pay edip, ılınmaya bırakın. Daha sonra 1 saat buzdolabında dinlendirin. 1 ade t küp doğranmış elma ve 1 adet rendelenmiş elmayı, kalan yarım su bardağı toz şekerle kaynatın. Kalan 1 çorba kaşığı nişastayı 2 çorba kaşığı soğuk su ile açın. Tencereye ekleyip karıştırın. Kenara alıp ılınmaya bırakın. Ilındığında dondurma kaselerinin üzerine pay edip, yeniden buzdolabında 1 saat dinlendirin. Soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
  • Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
  • 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...