Elma Pestili
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Blenderden geçirdiğiniz elmaları süzerek tencereye aktarın. Çok kısık ateşte 1 saat iyice suyunu çekinceye dek pişirin. Fırının en kısık derecesinde, yine bir saatte pestil halini alıncaya değin kurumaya bırakın. Bu arada kenarlarına dikkat etmeyi unutmayın! Zencefil elmayla birleşince çok güzel bir pestil ortaya çıktı. Eğer siz de bu tür başka baharatları pestil yapımında kullanmak isterseniz, oranı az tutmaya çalışın. Aksi takdirde pestilin tadını bozabilir.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL