Çıtır Çikolata
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bitter çikolatayı benmaride, 45-47 derecede eritin. 2/3'ünü mermer bir tezgahın üzerine dökün ve metal bir spatulayla karıştırarak biraz kıvam almasını sağlayın. Erimiş çikolata 28 dereceye düşünce, kalan 1/3'üyle tekrar karıştırın. Karıştırmaya devam ederek, 34 dereceye getirin. Kahvaltı gevreğini katın. Gevreklerin tamamı çikolatayla kaplanmış olmalı. Daha sonra minik çikolata kaplarına bölüştürün, çikolatanın donmasını bekleyin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL