Çikolata sosu için toz şekeri ve suyu bir kap içerisinde eritin. Daha sonra kakao ile karıştırın. Krema sosun yapımı için toz şeker ile kremayı yarım saat iyice çırpın. Krema kıvamına geldiğinde tanduriyi içine yavaş yavaş yedirin. 3-4 saat buzdolabında bekletin. Servis tabağına 1 paket burçak bisküviyi ufalayın. Üzerine krema sosu ilave edin. Ardından küp şeklinde doğradığınız muzu ve en üste de çikolata sosu ekleyip servis yapın
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.