Ballı Badem
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir kaseye unu eleyin. İçine yumurta, margarin ve pudra şekerini ilave edin ve yoğurun. Hazırladığınız hamuru orta büyüklükte yağlanmış fırın tepsisine yayın. Üzerini bir çatalla delin. Diğer tarafta harcı için balı ve kremayı bir tencereye alın. Kısık ateşte kaynayana kadar pişirin. Bademleri ilave edip 5 dakika daha kaynatın. Ballı harcı hamurun üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 20 dakika pişirin. Ilındıktan sonra kare şeklinde dilimleyin. Soğuyunca servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL