Supangle

Supangle evde denemek isteyenler için işte tarif.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Süt, toz şeker ve kakaoyu tencereye alıp, kaynayana dek karıştırın.
-
2
Küçük bir kapta yumurta sarısı, nişasta, vanilya ve unu çırpıp, sütlü karışımın içine hızlı hızlı ve karıştırarak dökün. Koyulaşana dek karıştırarak pişirin.
-
3
Ocaktan alıp içine tereyağı ilave edin ve mikser yardımıyla 10 dakika çırpın.
-
4
Servis yapacağınız kuplara veya kaselere iri parçalara bölünmüş bayat keki pay edin. Üzerlerine supangle dökün. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL