Reçelli Kaymaklı Yassı Kadayıf
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtaları bir kasede çırpın. Yassı kadayıfları bulayıp, kızdırılmış sıvı yağda önlü arkalı kızartın. Kağıt havlu üzerinde fazla yağını alın. Yassı kadayıfı servis tabağına yerleştirin. Üzerine reçel sürün. Tekrar kadayıf koyup, reçel sürün ve üzerine yine kadayıf koyun. Kadayıfın üzerine kaymak yerleştirin. Kaymağın üzerine reçel gezdirin. Süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL