Krustadin

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Krustadin için, toz şekerle unu karıştırın. Margarini ekleyin. Yumurta aklarını tek tek yedirerek çırpın. Vanilyayı katın. Mikserle 15-20 dakika çırpın. Hamuru ince açın ve neskafe tabağı büyüklüğünde 4 adet parça kesin. küçük kalıplara yerleştirin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 4-5 dakika pişirin. Bu arada sos için, frambuazları bir tencerede şekerle kaynatın. Kıvamını su ile ayarlayın. 5 dakika kaynatıp süzün. Limon suyunu ekleyin. Koyulaşana dek kaynatın. Soğumuş krustadinlerin içine dondurmaları koyun. Antep fıstığı ve frambuaz sosunu ekleyip, dilerseniz çikolatayla süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...