Kirazlı Krem Brüle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KREMA ve sütü tencereye alıp ocağa oturtun. Kaynamaya yakın çekirdekleri ayıklanmış kirazları ekleyip ocaktan alın. Ayrı bir tencerede yumurta sarısı ve tozşekeri kısık ateşte ısıtıp, kremalı karışıma ekleyin. Krem brüle kaplarına pay edip, soğumaya bırakın. Üzerlerine esmerşeker serpip, şeker karamelize olana kadar pürmüzle (ısı tabancası) yakın. Soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL