Çilekli Dondurma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çilekleri çatal yardımıyla ezip, süzme yoğurtla karıştırın. Ardından çırpılmış krema ilave edin. Toz şeker ekleyip, karıştırın. Metal bir kaba alıp, derin dondurucuda 1 saat dinlendirin. Çıkarıp çırpın ve yeniden derin dondurucuya yerleştirin. 30 dakika dinlendirip, yeniden çırpın. Derin dondurucuda 30 dakika daha dinlendirip, yeniden çırpın. 1-2 saat dinlendirip, çıkarın. Dondurma külahlarına pay edip, soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...