Çikolata Soslu Kestane Kebap Tarifi
KOLAY
4 KİŞİLİK
Tatlıdan kebap olmaz diye düşünmeyin kebap listesinde bir yenisi daha... Çikolata soslu kestane kebap sofralarınızı süslüyecek. Çikolata soslu kestane kebap nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kestaneleri iki-üç yerinden bıçakla çizik atıp fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırına verin. Arada kontrol ederek, çizik kabuklar dışa kıvrıldığında fırından alın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Kestanelerin kabuklarını soyup, çikolatalı sos ile servis yapın.AŞÇININ NOTUKestaneyi bal ile de servis yapabilirsiniz
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL