Öncelikle mayayı ılık suda bekletip kabartın. Un ve tuzu karıştırıp geniş bir kaba alın ve ortasını havuz gibi açın. Kabaran mayayı unun ortasına ekleyin. Toz şeker ve 1 çorba kaşığı ılık suyu ekleyip hamur yoğurun. 1 saat kadar dinlendirin. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Hamurları avucunuzun içinde yuvarlayıp hafifçe yassılaştırın. Ortasını parmağınızla hafifçe oyun. Hamurların oyuk kısmına 2 cm'lik küp ler halinde doğranmış ananasları yerleştirin. Hamurları yalanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Kenarlarına yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri iyice kızarana kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.