Paçanga Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yufkalardan 4 adedini üst üste yerleştirip, 3 adet dikdörtgen kesin. 1 adet dikdörtgen yufkanın uzun kenarına 2'şer dilim pastırma, domates ve biber yerleştirin. 1 çorba kaşığı kaşar peyniri serpiştirin. Dikdörtgen şeklinde sarın. Kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın. Fırın tepsisine yerleştirip, çırpılmış yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, kızarana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...